Померла жінка, яку вважали найстарішою людиною в світі — Франциска Сусано. Їй було 124 роки, повідомляє CNN Philippines.

Бабусю Франциску, яку ласкаво називали Лола Іска, смерть забрала ввечері 22 Листопада. Вона померла в своєму будинку в оточенні родичів. Влада її рідного міста Кабанкалан на Західному Негросі підтвердила це повідомлення.

Цікаво, що Франциска була останньою досі живе жінкою, яка народилася в XIX столітті. Судячи з її документів, вона з'явилася на світ 11 вересня 1897 року. Через рік після цього іспанці залишили свою колонію і відмовилися від панування над Філіппінами.

Фото: CNN Philippines
Фото: CNN Philippines

Що точно стало причиною смерті Франциски, поки не встановили. У міській службі громадської інформації зазначають, що лікарі проводять дослідження тіла покійної на зараження коронавірусом. Аналізи роблять, навіть без інформації про те, що у неї були якісь симптоми зараження.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Незважаючи на те, що дату народження Франциски підтверджували місцева влада, фахівці Книги рекордів Гіннеса тільки в цьому році почали збирати дані для офіційного оголошення жінки найстарішою людиною в світі. Дочекатися визнання Лолі не судилося.

Фото: CNN Philippines
Фото: CNN Philippines

Сама жінка говорила, що зуміла дожити до 124 років завдяки дієті з овочів і невеликої кількості свинини. Вона також відчула себе краще, коли зовсім перестала вживати алкоголь.

Нагадаємо, Рудий з "Иванушек" показав рідкісні кадри із загиблим Олегом Яковлєвим-був душею групи: "Нудьгувати...". Андрій Григор'єв-Апполонов поділився архівними фото із загиблим учасником групи "Иванушки", солістом Олегом Яковлєвим

Як повідомляв портал " Знай.ua", помер Ігор Савочкін, який зіграв у "Нічному дозорі" і "Адміралі". Помер актор, якого називали легендою. Йому було всього 56 років

Також " Знай.ua " писав, померла учасниця шоу" Танці з зірками "і ведуча" АБВГДейки " Христина Асмаловская. Актриса, телеведуча і відома танцівниця раптово померла на 42 році життя