Стало відомо про те, що помер актор з фільму «Нічний дозор» ігор Савочкін. Чоловікові було всього 58 років, і напередодні його госпіталізували в лікарню з болями в спині.

Помер російський актор театру і кіно Ігор Савочкін. Про це блогер Алеся Казанцева повідомила у своєму Facebook- акаунті.

Як виявилося, помер чоловік у віці 58 років, проте точну причину смерті вирішили не називати. Деякий час тому в ЗМІ з'являлася часто інформація про те, що Ігор Савочкін був госпіталізований з гострими болями в спині.

Здавалося, що нічого серйозного, і його ось-ось повинні були виписати, Але, сталося зовсім інакше.

"Зараз я дізналася, що вчора пішов ігор Савочкін. Один з тих, хто був добрий до мене в ті часи, коли я починала. Ігор працював у "Базелевсі", займався пост-продакшеном. Люди не з нашої сфери знають його як відомого актора", - написала Казанцева.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

При цьому, портал Mash повідомляє, що причиною смерті Ігоря Савочкіна стали проблеми з печінкою.

"За нашими даними, у актора сталася печінкова декомпресія. Крім того, він боровся з онкологією".

Народився чоловік 14 травня 1963 року в селі Березівка, що на території Російської Федерації. Працював у Театрі на Покровці, а також компанії популярного російського продюсера Тимура Бекмамбетова.

Серед найбільш відомих фільмів за участю актора — "Нічний дозор", "Кука", "Любов під прикриттям" і "Левіафан". Він також з'являвся в серіалах "Епідемія", "Домашній арешт" і "Метод".

Сім'я дуже важко переживає цю втрату, і не може змиритися з тим, що близької людини більше немає. Коли і де відбудеться церемонія прощання - також немає ніякої інформації. Залишається тільки чекати.

Нагадаємо, що помер Шмідт з серіалу" Бригада", який охороняв Сашу Білого

Раніше повідомлялося, що умер Віктор Коклюшкін, відомий сатирик і письменник: його незвичайний голос міг розсмішити будь-кого

Також, пішов з життя легенда СРСР: за його порадою зверталися мільйони людей