Для всіх модниць і тих "красунь", які планують заповнити свої губи гіалуроновою кислотою (філерами), з'явилися дуже тривожні новини. Візажистка Рузанна Смбатьян, яка так і зробила, показу вельми сумний результат процедури. Дівчина показала, як філлер спустився з губ на підборіддя.

Про це стало відомо завдяки публікаціям Рузанни Смбатьян в TikTok. Нам вдалося зробити кілька красномовних скріншотів.

Історія Рузанни з філерами, скріншот: TikTok
Історія Рузанни з філерами, скріншот: TikTok

На опублікованих в мережі кадрах Рузанна Смбатьян (Ruzanna Smbatyan) пояснила, що після збільшення губ філери можуть переміщатися до інших частин обличчя. Так, вона продемонструвала, що гіалуронова кислота вийшла за контури її рота і частково спустилася в підборіддя. Публікації дівчини зібрали величезну кількість переглядів, більше мільйона.

Також важливо зазначити, що користувачів мережі дуже налякало відео блогерки. В іншому відео Смбатьян пояснила, що не намагалася відмовити людей від процедури.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Історія Рузанни з філерами, скріншот: TikTok
Історія Рузанни з філерами, скріншот: TikTok

"Я всього лише хотіла показати, що філери можуть переміщатися. Не бійтеся збільшувати губи, це лише тимчасовий ефект. Якщо гіалуронова кислота починає пересуватися, то її можна видалити. До того ж це не виглядає настільки погано", — почала виправдовуватися візажистка.

Блогерка додала, що сама винна в тому, що її філери почали переміщатися. За її словами, вона збільшувала губи у кількох косметологів, які використовували різні техніки введення препарату. Дівчина підкреслила, що для виправлення ситуації планує видалити філери за допомогою гіалуронідази і збільшити губи знову.

Раніше повідомляли, "Це було важко": жінка, яка народилася без матки, стала мамою-рекордсменкою... двічі.

Як повідомляв Знай.uа, стоматолог понівечив українку за 120 тис грн, посмішка не буде колишньою.

Знай.uа писав, відома актриса зробила пластику і мало не втратила ніс: "Почорнів, почався некроз".