У середу, 24 листопада, на відміну від попереднього дня, очікується сонячна погода. Синоптики будь-яких опадів не прогнозують, буде сухо і комфортно. Температура повітря практично не зміниться, відчутного похолодання також можна не чекати.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +3 до +6 градусів, вночі температура триматиметься в межах від -1 до -3 градусів.

У центральних областях температура вдень від +1 до +6 градусів, вночі – від +0 до -7 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від -1 до +5 градусів, а вночі – від -1 до -7.

У східних регіонах – вдень від -1 до +2, вночі – від -4 до -9. На півдні температура повітря - від +4 до +6 градусів вдень, нічна – до -3 градусів.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Погода на 24 листопада, фото Укргідрометцентр
Погода на 24 листопада, фото Укргідрометцентр

Народний прогноз погоди на 24 листопада в Україні

24 листопада відзначається день преподобного Феодора Студита, сповідника. У народі казали: “З дня святого Феодора Студня прилітають зимові вітри, від яких буває холодно на дворі й морозно на землі”. Зазвичай з цього дня починає студити і морозити: “На Студня холоднеча що не день — лютіша і гірша”. Часто це буває сніжний день. Якщо цього дня було вогко та йшов сніг, чекали відлиги до Введення (4 грудня). Якщо день був ясним, незабаром мало бути похолодання. За 24 листопадом передбачали погоду на майбутню зиму: якщо день був теплим, то й зима буде теплою, і навпаки.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження

Також портал Знай.uа писав, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною