Зовсім скоро Новий рік, а це означає, що потрібно почати готуватися вже зараз, поки не накопичилося багато справ, які будуть вирішуватися в останній момент. Список справ, які потрібно встигнути зробити до бою курантів.

Впадати в зимову сплячку немає часу, потрібно почати підготовку, щоб свято точно вдався. Нижче ви можете ознайомитися зі списком справ, які потрібно вирішити до Нового року.

Новий рік, скриншот youtube Новогодние чудеса
Новий рік, скриншот youtube Новогодние чудеса

Першим у списку стоїть роздача боргів. Поки є час, це потрібно обов'язково зробити, щоб бути в 2022 році абсолютно чистим, а на душі не шкребли кішки. І мова йде не тільки про гроші, а й про речі.

Далі, найприємніший і одночасно не дуже момент-покупка подарунків. Завжди приємно підбирати друзям і близьким приємні речі, але, на це потрібно багато грошей, тому варто заздалегідь відкласти їх. Якщо залишаться кошти, не забудьте порадувати себе теж.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Новий рік, фото: Unian
Новий рік, фото: Unian

Далі, поки є час, можна дисциплінувати свої харчові звички. Це відмінний момент, щоб зайнятися даним питанням, і спробувати челлендж - 3 тижні без солодкого або мучного. Саме за цей період організм повинен звикнути. Ну, і якщо зважитеся на це, то можна ще спробувати тренування, щоб підтягнути тіло до свят.

Відмовтеся від спиртних напоїв, навіть якщо це найсмачніший у Вашому житті гарячий глінтвейн. Попереду Новий рік, і організму потрібно очиститися від токсинів, які можливо чекають його під час новорічних свят. Замініть ці напої імбирним або трав'яним чаєм.

Ялинка 2021, фото: Знай.ua
Ялинка 2021, фото: Знай.ua

Куріння - одна з найголовніших шкідливих звичок, від якої необхідно позбутися, і найкраще все погане залишити саме в році, що минає.

Зуби і в цілому здоров'я. Це те, що обов'язково має бути в нормі у кожної людини. Щоб свята не затьмарилися який-небудь неприємністю (все ж зміна режиму, гори салатів), краще зайнятися своїм здоров'ям до Нового року.

Забратися вдома, і можливо зробити ту саму перестановку, про яку мрієте давно. Проведіть ревізію, і позбудьтеся від непотрібних речей.

Ялинка 2021, фото: Знай.ua
Ялинка 2021, фото: Знай.ua

Намітити план / мрію на наступний рік. Нехай це буде цілком досяжна мета або маленький крок до вашої мрії. Головне, чітко сформулюйте для себе, що ви чекаєте від нового року, що хочете досягти. І не забудьте загадати бажання під бій курантів!

Провести сімейну фотосесію не буде зайвим, адже це пам'ять на все життя, і через роки ви будете дивитися на ці знімки, і перейматися ностальгією.

Новий рік і чудеса, фото з відкритих джерел
Новий рік і чудеса, фото з відкритих джерел

Нагадаємо, від" друзів "і" Шерлока "до" еліти " від Netflix: Різдвяні серіали, які занурять вас в атмосферу свята

Раніше повідомлялося, доАК накрити стіл на Новий Рік 2022 до 1000 гривень: не тільки олів'є, мандарини і шампанське

Також, Новий Рік 2022: чого категорично не можна робити за святковим столом