Оля Цибульська, фото з Instagram
Оля Цибульська, фото з Instagram

Оля Цибульська змусила 6-річного сина попітніти: ви ненавиділи це в дитинстві

Артистка показала, як проходять вечори її 6-річного сина Нестора, який цього року вперше відвідав стіни школи. Першокласник в кадрі старанно виводить букви в зошиті для прописи, тим самим виконуючи завдання, які він не встиг зробити на уроці.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Серце Насті Каменських розтануло від компліментів лисого красеня: Потап вибухне від ревнощів

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Настя Каменських зробила репост Insta Stories відомого телеведучого Андрія Бєднякова, в яких він привітав її з прем'єрою нової пісні у властивій йому манері. Знаменитості записали відео в спортзалі. У кадрі Андрій розхвалює і закликає своїх фанатів прослухати свіжий трек Насті, який вона випустила 19 листопада в дуеті з молодим, але вже досить амбітним виконавцем Ванею Демчуком.

Новорічний стіл, фото: volynnews.com
Новорічний стіл, фото: volynnews.com

Прощавай, олів'є? Новорічний стіл рекордно подорожчає для українців

Михайло Крапівко - директор аудиторської компанії - вирішив спрогнозувати зростання цін на популярні продукти до Нового року. На його думку, свята є первісною причиною підвищення вартості до 5-15 відсотків. І це стосується не всіх продуктів в магазині, а лише тих, що використовуються на приготування страв на новорічний і різдвяний столи.

Фалічний будинок
Фалічний будинок

"Духовне зростання і зцілення": фалічний будинок змусив "рвати" животи від сміху. Його збудувала церква

На Картах Google було виявлено будівлю фалічної форми, що належить християнському науковому товариству В Діксоні, штат Іллінойс, і користувачі Reddit провели день поля з грубими жартами та натяками. Користувач Google Maps залишився в шоці після того, як виявив на сайті забавну будівлю фалічної форми. Відкриття було завантажено користувачем Reddit Poo0I56 і залишило недовіру кільком онлайн-користувачам.

Мішель Андраде, фото: Instagram
Мішель Андраде, фото: Instagram

Мішель Андраде проговорилася про нові стосунки і почала планувати весілля

Відома українська співачка Мішель Андраде дала відверте інтерв'ю вперше за тривалий час, в якому розповіла про багато цікавих для шанувальників речей. Вийшло всього матеріалу практично на годину, і знайти інтерв'ю можна на YouTube каналі Люкс ФМ, де Слава Дьомін регулярно знімає подібні ролики зі знаменитостями.