У соціальній мережі розмістили дуже цікавий пост, в якому показали американських зірка на масштабній церемонії "American Music Awards". На фотографіях можна побачити дуже незвичайні і відверті вбрання знаменитостей, які здивували українську аудиторію.

Відповідну публікацію розмістили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"Найяскравіші образи American Music Awards: 1️⃣ Вінні Харлоу в Zuhair Murad 2️⃣ Олівія Родріго в David Koma 3️⃣ Біллі Портер у Botter 4️⃣ Machine Gun Kelly у Ashton Michael 5️⃣ Холлі Бейлі в LaQuan Smith 6️⃣ Chloе в Monsoori 7️⃣ Iann Dior в Raf Simons Ще більше виходів з червоної доріжки шукай по посиланню в профілі!", - підписані кадри в соціальній мережі.

Варто відзначити, що образи американських зірок вельми дивні, а деякі - дуже відверті. Холлі Бейлі і Chloе постали в дуже відвертих сукнях, які відкривають вид на дуже пікантні місця.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Українська публіка, яка побачила дані знімки, дуже неоднозначно відреагувала на деякі з образів.

"Русалочка не вибралася з мережі", "5 і 6 думала одна і та ж дівчина)", "в блакитній сукні дівчинка", як це розвидіти?", "3-тий так взагалі цукерка", "Біллі", "образи, таке відчуття, що з дурки втекли", - залишають свої думку користувачі соцмережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Гола Злата Огневич показала, як розважається у ванній кімнаті.

Нагадаємо, що у мережі показали дуже незвичайний образ, який приголомшив Олю Полякову.

Також портал "Znaj" писав, новий відвертий образ Наді Дорофєєвої захопив українську публіку.