Знаменита шеф-кухар, вага якої різко збільшився після жахливого викидня, радикально змінила свій спосіб життя, в результаті чого скинула сім розмірів сукні всього за п'ять місяців. Про це розповіли у виданні 7news.

Бріджит Фоліакі-Девіс з Нової Зеландії важила 94 кілограми в найважчий період свого життя - після того, як вона звернулася до їжі і алкоголю, щоб впоратися з трагічною втратою своєї майбутньої дитини чотири роки тому.

Фото: 7news
Фото: 7news

Її типова дієта складалася з чотирьох круасанів з джемом, декількох чашок "молочної" кави, "великих тарілок" Coco Pops, смажених бутербродів з шинкою і сиром, вечерь на винос, таких як KFC, Hungry Jacks або піци, і пакета картопляних чіпсів перед сном.

47-річна жінка, яка готувала для Опри Вінфрі і прем'єр-міністра Нової Зеландії Джасінди Арден, сказала, що вона потрапила в «порочне коло» їжі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Фото: 7news
Фото: 7news

Будучи сповненою рішучості поправити свою вагу раз і назавжди, мама трьох дітей, яка перейшла з 22 розміру на восьмий, скинула 35 кілограмів всього за 22 тижні після того, як переглянула свою дієту, відмовившись від оброблених харчових продуктів, цукру та інших продуктів.

Перед своєю вражаючою втратою ваги Бріджит сказала «що» досягла дна " після того, як виявила, що важить більше, ніж на дев'ятому місяці вагітності.

«У мене була найбільша вага за всю історію. Я стала відлюдницею, замкнулася далеко від світу, відчуваючи себе монстром», - поскаржилася вона.

"Це був викидень, який довів мене до межі... Я була так пригнічена після втрати дитини, що стала займатися «самолікуванням» за допомогою їжі і алкоголю. Я з'їдав стільки нездорової їжі, скільки могла забрати в спальню, їла до блювоти, а потім повторювала процес. Мені здавалося, що я тону, і я звинувачувала свій нездоровий спосіб життя у втраті нашої дитини", - каже вона.

Протягом наступних двох років Бріджит, у якої було діагностовано ожиріння печінки, замкнулася в спальні, «занадто боялася» дивитися на своє відображення в дзеркалі і завжди переодягалася при вимкненому світлі.

Крім шкідливої їжі, в день вона випивала по півдоби горілки.

Поворотний момент в її схудненні настав після того, як вона отримала електронний лист від видавця, який хотів опублікувати її першу куховарську книгу.

Їй було страшно з'явитися на телеекранах такою, як вона стала. Жінка взяла себе в руки і поставила собі за мету - скинути 10 кілограмів за п'ять тижнів.

Зневірившись ефективно схуднути, Бріджит сказала, що натрапила на концепцію здоров'я кишечника під час свого дослідження.

Фото: 7news
Фото: 7news

«Щоб зберегти здоров'я кишечника, мені довелося радикально переглянути свою дієту. По суті, змініть все, що я їла останні кілька років. Я знову почав готувати, і я готувала і їла цільні продукти, які рекомендувалися для підтримки здоров'я кишечника, такі як волокнисті овочі і високоякісний білок, і я повністю перестала їсти оброблені продукти», - згадує вона.

Всього через два тижні вона помітила, що її вага почала "падати".

«Я схудла майже на шість кілограмів за два тижні, і до того часу, коли я з'явилася на телебаченні через п'ять тижнів після початку мого нового способу харчування, я втратила приголомшливі 12 кілограмів», - сказала вона.

Після п'яти з половиною тижнів здорового харчування вона схудла до восьмого розміру.

"Я домоглася всього цього, змінивши свій раціон", - зазначає вона.

Раніше повідомляли, Олександра Кучеренко розповіла про фобію, яку не зрозуміє Дмитро Комаров: "досі мені мстять".

Як повідомляв Знай.uа, "Або жити, або себе гробити": юна красуня заради кар'єри моделі схудла настільки, що почала "просвічуватися".

Знай.uа писав, плід любові Джонні Деппа і Ванесси Параді вже дозрів-22-річна Лілі-Роуз помітили в одних трусиках: "сама особлива зйомка...".