Починається останній осінній тиждень перед невідомою зимою, яка може подарувати люті морози, снігопади і ожеледь, а може і залишити терпиму температуру через свою аномальність в останні роки
Ще є час насолодитися плюсовою температурою, хоча і не такою приємною, як це було на вихідних, до +13℃. Прогноз погоди на сайті Укргідрометцентру говорить лише про одне - із Заходу України насуваються дощі, які в понеділок побудуть лише в тих регіонах, але незабаром занурять центральні, південні і східні області в дощі і мокрі сніги.

Погода в Україні, скріншот: Youtube
Погода в Україні, скріншот: Youtube

Відомий синоптик Наталка Діденко минулого тижня вже висловилася щодо того, що чекає городян з понеділка.

"З понеділка-вівторка в Україну зайде чергове похолодання. Тому поки гріємося, відбиваємося від вітру, насолоджуємося дощем", - пише вона в публікації.

У понеділок, 22 листопада 2021 року, ситуація йде наступним чином — стовпчики термометрів покажуть — +5℃ ...+14℃ вдень і -3℃ ...+ 7℃ вночі у всіх областях. Найхолодніше доводиться жителям західних і північно-західних регіонів, найтепліше — в південних областях, включаючи Крим. Вітер на рівні 5-10 метрів в секунду (північно-східного і західного напрямку). Температура повітря в Києві буде близько +6℃ ...+8℃ вдень, вночі +4℃ ...+6℃.

Нагадаємо, якою буде зима в Україні: синоптики зробили прогноз погоди на Новий Рік та Різдво

Як повідомляв Знай.ua, Лілія Ребрик зігріла українців теплою посмішкою навіть у -6 за вікном: "Сіяєш як сонечко"

Також Знай.ua писав, в Україні випав метр снігу, місцеві радіють, як діти: до Нового року рукою подати, а в Києві +10