У Ленінградській області, Російська Федерація, сталася жахлива подія на трасі А-121 "Сортавала".

Водії, які рухалися цією дорогою, були шоковані, адже на двадцять четвертому кілометрі автодороги сталася аварія за участю Mitsubishi Galant. Цей транспортний засіб врізався у відбійник, і незабаром з нього вибігли три людини, які зникли в лісі і залишили після себе труп 50-річного маляра гаражного кооперативу в Санкт-Петербурзі.

Траса / фото: Pixabay
Траса / фото: Pixabay

Після того, як вбивці зникли, з автомобіля випало тіло чоловіка з перерізаним горлом. У багажнику були знайдені кілька лопат і мішки. Як повідомляється, літній уродженець Єревана, петербуржець аркаді Казінян посварився з цими трьома і був убитий. Він володів шиномонтажем, хоча офіційної інформації про підприємницьку діяльність померлого ще не знайдено.

Незабаром втекли зуміли затримати і порушити проти них кримінальну справу.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

"Царство Небесне, хтось там лежить", - заявляє один з очевидців.

Якось ми писали, що в Мексиці сталося жорстоке вбивство десятьох людей, які згодом були повішані на мосту.

Нагадаємо, в Одесі правоохоронці запобігли вбивству підприємця. За інформацією правоохоронців, чоловіка, який вів бізнес на ринку продукції водних біоресурсів, "замовив" його конкурент.

Як повідомляв "Знай.ua", 38-річна жінка померла після двох доз силікону в попу: нудило і кашляла кров'ю

Знай.ua писав, 10 повішених тіл на мосту: вулиці Мексики охопив морок і жорстокість