Україні необхідно приготуватися до збройного нападу Росії вже в найближчому майбутньому. З такою заявою виступив голова військової розвідки України Кирило Буданов в інтерв'ю американському виданню "Military Times".

За його оцінками, Росія в повну силу готується до нападу на Україну в січні-лютому 2022 року.

До теперішнього часу Російська Федерація зосередила на українському кордоні більше 92 тисяч своїх військовослужбовців. Швидше за все, ворог задіє авіаудари, артилерійські та бронетанкові атаки, десантно-штурмові операції на сході України, висадку десантників в Одесі та Маріуполі. Одночасно з цим з боку Білорусі можливе вторгнення менших масштабів.

На думку Буданова, в кращому випадку США могли б стримати майбутнє російське вторгнення за рахунок додаткової військової допомоги, а також шляхом посилення санкцій проти РФ, нарощуючи дипломатичний і економічний тиск.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В даний час Кремль активно здійснює «серію психологічних операцій, які проводяться, щоб дестабілізувати Україну і підірвати її здатність битися».

Як раніше повідомляв Знай.ua: Україна потрапила в топ - 30 найсильніших армій світу: попереду США, Росія і Китай.ЗСУ займають 25 місце за потужністю у світі, а також 7 місце на європейському континенті.

Також ми повідомляли, що "Нова пошта" хоче доставляти посилки за допомогою безпілотника. В Інтернеті з'явилося відео першої тестової відправки посилки від" Нової пошти " з Києва до Харкова, включаючи зворотний напрямок на безпілотному літальному засобі.

Також ми повідомляли, що українці створили петицію, в якій просять президента України Володимира Зеленського і спеціального представника ОБСЄ з переговорів у Тристоронній контактній групі Мікко Кіннунена зупинити війну на Донбасі.