Е-лікарняний, скріншот із відео
Е-лікарняний, скріншот із відео

Е-лікарняний в Україні: що робити, якщо в системі з'явилися проблеми з ПІБ

Для всіх українців, які зустрілися з проблемами отримання електронного лікарняного. Цього разу у Фонді соцстрахування розповіли, що потрібно робити, якщо є невідповідності ПІБ у реєстрі застрахованих осіб та е-лікарняному. Про це стало відомо завдяки повідомленню Фонду соціального страхування України.

Молитва, фото: Unian
Молитва, фото: Unian

Найважливіші молитви для здоров'я і благополуччя

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Святитель Спиридон Триміфунтський входить в число найбільш шанованих святих, допомагаючи простим городянам в щоденних проблемах. Йому завжди молилися про допомогу, як-небудь пов'язаної з роботою, житлом або грошима. І зараз ми пропонуємо ознайомитися з одним із звернень - з сильною молитвою про благополуччя, протягом якої Спиридона Триміфунтського просять пробачити гріхи і позбавити від душевних і тілесних лих.

Вакцинація від коронавірусу, кадр з відео
Вакцинація від коронавірусу, кадр з відео

У США - 2650, а в Греції - 4500: скільки платять за вакцинацію в різних країнах

Нещодавно Володимир Зеленський пообіцяв українцям з повним курсом вакцинації 1 тисячу гривень. Пропонуємо подивитися, в яких країнах світу платять за вакцинацію і скільки.

Надя Дорофєєва і Володимир Дантес, скріншот з відео
Надя Дорофєєва і Володимир Дантес, скріншот з відео

Пахне розлученням? Надя Дорофєєва посварилася з Володимиром Дантесом через Скриптоніта

Надя Дорофєєва і Володимир Данес - одна з найяскравіших парочок українського шоу-бізнесу, нарівні з Потапом і Настею Каменських. За сімейною ідилією подружжя спостерігає не тільки вся Україна, а й інші країни пострадянського простору. Чого Наді і Вові не позичати, так це вічного позитиву в їх стосунках, що явно дуже скрашує побут. Дантес не забуває підколювати Надю на своїх стендап-шоу, а Надя - розчулюватися з таких жартів.

Фото: посольство України в Канаді
Фото: посольство України в Канаді

Ілон Макс, посунься? Україна і Канада побудують космодром: що відомо про спільний проєкт

Україна і Канада оголосили про старт спільного будівництва космодрому. Проєкт буде реалізовано компанією Maritime Launch Services. Так, стало відомо, що 19 листопада космічні агентства України і Канади домовилися про спільне будівництво космодрому в провінції Нова Шотландія.