В Україні оголосили штормове попередження. Про це повідомляє Фейсбук-портал Українського гідрометерологічного центру.

Зокрема в більшості областей передбачається перший рівень небезпеки. Йдеться про дев'ятнадцять регіонів, за винятком АР Крим, Запорізької, Закарпатської, Херсонської, Миколаївської, Одеської області.

"21 листопада вночі в західних і північних, вдень у більшості областей пориви вітру 15-20 м/с і рівень небезпеки 🟡 #погода #Україна #прогноз #weather #ukraine #Гідрометцентр #Укргідрометцентр #прогноз_погоди #ukr_hmc #штормовое_предупреждение #шторм", - повідомляє портал Укрогідрометцентру.

За словами Наталії Діденко, 21 листопада 2021 року, ситуація йде наступним чином — стовпчики термометрів покажуть — +5℃ ...+ 13℃ вдень і -1℃ ...+ 7℃ вночі у всіх областях.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Штормове попередження, фото: fanpage.it
Штормове попередження, фото: fanpage.it

Найхолодніше доводиться жителям північно-східних і східних регіонів, найтепліше - в південних і західних областях, включаючи Крим. Вітер на рівні 7-12 метрів в секунду (південного, південно-західного напрямку). Температура повітря в Києві буде близько + 9℃ ...+ 11℃ вдень, вночі + 3℃ ...+5℃.

Нагадаємо, що синоптики зробили свій прогноз погоди на Новий Рік і Різдво. Чи випаде довгоочікуваний сніг, як в "один вдома".

Раніше ми повідомляли, що снігом засипало Чернігівську, Сумську, Київську та Полтавську області. Водії, які не поміняли шини, дивляться на опади зі сльозами.

Також портал Знай.uа писав, що у світі кардинально зміниться Клімат: що буде з Україною.