Із Запорізької області прийшли вельми сумні новини. Так, в місті Кирилівці (Мелітопольський район) в черговий раз в скандал потрапила база відпочинку "Блакитні дали". На цю базу, яка стоїть на косі Пересип, навіть викликали поліцію через антисанітарію і жахливі умови.

Кілька років тому база відпочинку погано прославилася антисанітарією в дитячому таборі. То цього разу працівники бази відпочинку викликали поліцію у листопаді. Причина, як описали самі співробітники, "какашки в зливних ямах".

Про це детально писати кореспондентка "ria-m.tv" Світлана Залізецька, а також публікує відео з фото.

База відпочинку, фото: ria-m.tv
База відпочинку, фото: ria-m.tv

Знайомство з цією базою відпочинку Кирилівки у жителів України почалося з програми" Таємний агент", що вийшла в ефір в 2017 році. Журналіст центрального телеканалу спокійно пройшла на територію табору, так як в сторожці охорони взагалі нікого не виявилося, і потрапила в корпус.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Таких жахливих умов з цвіллю і брудом в санітарній зоні журналіст не бачив ще ніде. У їдальні взагалі "тихе жахіття". Співробітник табору пояснила, що колишній піонерський табір перейменували в "дитячий оздоровчий центр". Але найцікавіше, що з дітьми відпочивали і туристи.

База відпочинку, фото: ria-m.tv
База відпочинку, фото: ria-m.tv

Один з корпусів, де за словами суборендаторів, відпочивають Профспілкові працівники, і зовсім в аварійному стані. Сходи буквально руйнуються.

Мабуть, найбільша проблематика "блакитні дали" - періодично розтікаються річки фекалій. По всій базі відпочинку розміщені вигрібні ями і фекалії перетікають, за словами суборендаторів, з однієї в іншу ями. Періодично влітку трапляються переливи, кажуть суборендатори і показують літні фото. Більше того, ями заповнено рідкими відходами майже до верху навіть у листопаді.

Раніше повідомляли, в елітному ЖК замість складу знайшли підпільну кухню з гризунами: "Вмиваються у вітрині, бігають туди-сюди".

Як повідомляв Знай.uа, сфотографуй порушника ПДР-отримай 10% від штрафу: українцям розповіли, як працюватиме новий закон.

Знай.uа писав, іржавий душ і бита плитка: українка налякала туалетом у дитячій лікарні Харкова.