Додаток "Дія", фото Уніан
Додаток "Дія", фото Уніан

Без черг, місяців очікування і паперів: українцям показали, як отримати "прописку" за день

Вже незабаром можна буде провести реєстрацію місця прописки за допомогою програми "Дія". Раніше цей процес зачіпав три державні установи, близько 30 днів очікування, безліч довідок, паперові документи, черги і стрес. Але зараз знадобиться лише один робочий день, комп'ютер (або смартфон) і підтвердження в додатку.

Настя Каменських, фото з Instagram
Настя Каменських, фото з Instagram

У Насті Каменських помінялися смаки-замість лисого Потапа знайшла молодого білявчика

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Настя Каменських випустила нову пісню "Sorry 2" в дуеті з молодим, але вже досить амбітним виконавцем Ванею Демчуком. Як відомо, хлопець брав участь у талант-шоу "Співають всі" і на жаль, до перемоги не дійшов, але встиг підкорити серця тисячі українок своєю харизмою та ангельським голосом.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Оля Полякова зізналася Маші Єфросиніній, чому не розлучилася з чоловіком, коли той не зміг забезпечити сім'ю

У п'ятому випуску "Дорослих дівчаток" Маша і Оля обговорили дуже делікатну тему сучасності - сімейні стосунки, в яких чоловік дозволяє жінці все тягнути на "своєму горбу". Артистки розповіли, що завадило їм закінчити такі досить споживчі стосунки. Оля довго йшла від відповіді і намагалася віджартуватися.

"Укрзалізниця", скріншот: Youtube
"Укрзалізниця", скріншот: Youtube

"Укрзалізниця" пробила дно в електричці з діркою замість дверей

У поїзді "Ніжин-Київ" помітили, що під час руху були відкриті двері. Цю новину було опубліковано після того, як інші пасажири, в іншому поїзді - Інтерсіті "Запоріжжя-Київ" - в четвертому вагоні помітили тарганів, які лізуть людям в одяг, вільно пересуваються по сидіннях і вагону.

Місто без світла, скріншот: YouTube
Місто без світла, скріншот: YouTube

Киян залишать без світла і води: список адрес у столиці та області

Жителів столиці ще в п'ятницю, 19 листопада, попередили, що варто запастися водою, адже через ремонт очікуються масові відключення. А ось в області люди залишаться без електроенергії. Заплановано проведення ремонту на підстанціях. У зв'язку з цим для безпеки працівників Київські регіональні мережі опублікували список адрес, де людям відключать електрику.