У голодуючого 50 днів Саакашвілі почав відмовляти мозок

З'явилася інформація, що у третього президента Грузії, а також колишнього народного депутата України Міхеїла Саакашвілі виявили енцефалопатію Верніса (ураження мозку). Зараз, за висновком лікарів, у політика дуже висока ймовірність розвитку коми або епілепсії. Надалі ситуація може посилитися і закінчитися летальним результатом.

Нардеп від "Слуги народу" Єлизавета Ясько заявляє, що переведений Михайло Саакашвілі буде у військовий госпіталь, в місті Горі. Хоча цей заклад не є тим, де політику нададуть високоякісну допомогу.

Михайло Саакашвілі. Фото: УНН.
Михайло Саакашвілі. Фото: УНН.
Михайло Саакашвілі. Фото: УНН.

Туфлі за 2245 євро і годинник за 85 000 доларів: Кіра Рудик, Микола Кириченко і Аліна Загоруйко похвалилися елітними аксесуарами в Раді

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Так, цього разу у Верховній Раді депутата від президентської партії "Слуга народу" Микола Кириченко засвітив свій дорогий годинник за ціною квартири в столиці. Нардеп прийшов до Верховної Ради з брендовим аксесуаром, який можна купити за 85 000$.

Прес-секретар партії "Слуга народу" Юлія Палійчук теж похвалилася дорогими брендами. Народна обраниця прийшла на роботу в туфлях і з сумочкою від Dolce & Gabbana
За таку сумочку цього бренду доведеться викласти 2245 євро, а за туфлі - 230 євро.

Микола Кириченко, фото "Новини.LIVE"
Микола Кириченко, фото "Новини.LIVE"

Джо Байден "йде" з поста президента США

З'явилася інформація про те, що президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден передає повноваження віце-президенту Камалі Харріс. Справа в тому, що глава держави повинен пройти планове медичне обстеження, в ході якого буде перебувати під анестезією в госпіталі.

"Як це було в період президентства Джорджа Буша, коли він проходив таку ж процедуру в 2002 і 2007 роках, а також відповідно до Конституції, президент Байден передасть владу віце-президенту на короткий період часу, коли він буде перебувати під анестезією", - заявила прес-секретар Білого дому Джен Псакі.

Джо Байден, instagram.com/joebiden
Джо Байден, instagram.com/joebiden

16-річний мажор Микола Харківський визнав провину у смертельній ДТП

Адвокат постраждалих Масі Найєм повідомив про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Про те, що за кермом під час аварії був саме цей хлопець, є всі підтвердження. Хлопець дав свідчення по час допиту і визнав провину в скоєнні злочину.

Юристи все ж заявили, що визнання провини на цьому етапі - страгетія захисту, адже досудове розслідування все ще триває. Зібрані матеріали, завдяки їх якості, знаходяться в пріоритеті. Ситуація все ще контролюється, адвокати допомагають слідству в рамках своїх повноважень.

Микола Харківський Фото: newsroom.kh.ua)
Микола Харківський Фото: newsroom.kh.ua)

Арешт рахунків за борги: як не втратити гроші через несплачену комуналку

Тепер заблокувати рахунок можуть за несплачену комуналку, борги по аліментах, кредит або штраф за порушення ПДР. У випадку з порушеннями ПДР навіть не потрібно рішення суду, достатньо постанови поліції. Чому заарештовують не певну суму, а весь рахунок розповів Олег Серга, прес-секретар Приватбанку.

Андрій Гайченко, заступник міністра юстиції розповів, що всіх виконавців, які заморожують весь рахунок, а не певну суму каратимуть. Тому в Мін'юсті радять людям писати скарги.

Арешт грошей, скріншот
Арешт грошей, скріншот