Жахлива сцена, знайдена в районі Куаутемок, вважається справою рук організованих злочинних угруповань, які змушують мексиканський населення жити в страху за своє життя.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Daily Star»

Вчора в центральній частині Мексики було зроблено жахливе відкриття - тіла 10 осіб були знайдені звисаючими з моста.

Жахливе видовище було знайдено в мексиканському штаті Сакатекас.

Дев'ять тіл знайшли повішеними, одне - на прилеглій автомагістралі.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Місцеві ЗМІ припускають, що акти насильства були здійснені в рамках очевидних вбивств, пов'язаних зі злочинними угрупованнями.

Вважається, що причетні до цього люди були пов'язані зі споромміж злочинними угрупованнями, які діють в цьому районі .

Представник місцевого уряду заявив, що "інтенсивне розслідування триває", але не повідомив оновленої інформації про те, скільки часу це займе і де в даний час йде розслідування.

Мексика
Мексика

Але замість того, щоб проводити розслідування, вчора були звільнені двоє поліцейських в Сакатекасі в очікуванні подальшого покарання після того, як було встановлено, що вони брали участь у драг-рейсингу на своїх патрульних машинах.

Після того, як відео їх гонки стало вірусним, на якому показані дві поліцейські машини пліч-о-пліч, що мчать на швидкості по дорозі, мер Ріо-Гранде Маріо Кордова сказав, що зв'язався з начальником поліції Хайме Гонсалесом Барріенто, "як тільки дізнався про гонку".

Він сказав місцевим ЗМІ: "Офіцери зрадили довіру громадян, і цей уряд не потерпить поганих дій з боку будь-якого члена муніципальної адміністрації".

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали, на які крайні заходи пішла Сальма Хайек заради ролі в новому фільмі.