Стало відомо про те, що всесвітньо відома мексикано-американська акторка Сальма Хаєк кардинально змінила імідж. Все заради ролі у фільмі, заради якого вона пофарбувала волосся, а також поправилася на кілька кілограмів.

Кінокомпанія Metro-Goldwyn-Mayer кілька днів тому опублікувала постери з головними акторами фільму "Будинок Гуччі", однак, на подив Сальми Хаєк там не було. Мабуть, вони хотіли зробити повний ефект несподіванки, щоб увага все було на її новому образі.

Зіграє жінка у фільмі "Будинок Гуччі" Піну - подругу головної героїні Патриції Реджані (Леді Гага), яка була засуджена до 25 років в'язниці за допомогу в організації вбивства чоловіка Патриції Мауріціо Гуччі. Постер з'явився на сторінці в соціальній мережі Instagram.

Примітно, що заради ролі Сальма Хаєк коротко постриглася, пофарбувалася в рудий колір, а також злегка набарала вагу. Вона пізніше зізналася журналістам, що по закінченню зйомок зіткнулася з труднощами, так як зайві кілограми довго не йшли, але, все ж кілька дієт допомогло.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що фільм розповідає про те, як вбили онука засновника бренду Gucci Мауріціо Гуччі. Ця історія свого часу сколихнула весь світ.

За сюжетом, його вбив кілер, якого найняла дружина чоловік, і її заарештували на 16 років, які вона провела в колонії.

Картина зібрала справжній зоряний каст: Леді Гага, Адам Драйвер, Джаред Лето, Сальма Хаєк, Аль Пачіно, Джеремі Айронс. В українських кінотеатрах він вийде вже 25 листопада.

Примітно, що сама сім'я Гуччі проти того, щоб цей фільм з'являвся в прокаті.

Нагадаємо, що щаслива Леді Гага розім'яла губи перед важливою подією

Також, Джаред Лето в ролі старого, брюнетка леді Гага, легендарний Аль Пачіно та інші несподіванки

Раніше повідомляли, за що "Чорна вдова" Гуччі отримала 30 років в'язниці