У суботу, 20 листопада, в Україні очікується дощова погода. Опади прогнозуються практично на всій території країни, тільки лише в западних і місцями північних регіонах буде сухо. На подив, стовпчики термометрів вночі покажуть плюс, вдень також відносно тепло.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +6 до +11 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +2 до +7 градусів.

У центральних областях температура вдень від +8 до +11 градусів, вночі – від +2 до +6 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +8 до +11 градусів, а вночі – від -1 до +7.

У східних регіонах-вдень від +8 до +12, вночі – від +0 до +5. На півдні температура повітря - від +10 до +13 градусів вдень, нічна – до +7 градуса.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Погода на 20 листопада, фото Укргідрометцентр
Погода на 20 листопада, фото Укргідрометцентр

Народний прогноз погоди на 20 листопада в Україні

20 листопада вшановується пам’ять святого Федота Корчемника. У народі святого називали Федот-льодостав, і казали: “Святий Федот лід веде”. Цього дня спостерігається стійке промерзання ґрунту, нерідко земля вкривається першим снігом, замерзають водойми.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження

Також портал Знай.uа писав, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною