З'явилася інформація про те, що Кабінет Міністрів України, головою якого виступає прем'єр Денис Шмигаль, виділить 100 мільйонів гривень компанії "Укравтодор", щоб побудувати трасу в Конча-Заспу, де проживають найбагатші нардепи.

Державному агенству автомобільних доріг України нададуть 100 млн зі спеціального фонду, щоб побудувати і відремонтувати дорогу. Службою автомобільних доріг у Київській області вже були замовлені послуги для подальшої розробки проектної документації.

Велика кільцева дорога, будівництво - фото Знай.ua
Велика кільцева дорога, будівництво - фото Знай.ua

Йдеться про трасу "Київ-Обухів". У постанові Кабміну йдеться, що вже відбулися торги на розробку проектної документації. На цій ділянці дороги хочуть "підвищити рівень безпеки дорожнього руху". Там будуть проведені комплексні інженерні роботи, включаючи визначення міцності дороги і земляного полотна.

Але ж ще на початку листопада Кабінет Міністрів України затвердив розподіл більше трьох мільярдів гривень місцевим бюджетам, щоб профінансувати забезпечення всіх процесів, пов'язаних з автомобільними дорогами (будівництво, реконструкції, ремонт та інше). Київська область, включаючи столицю, отримала понад 500 мільйонів гривень.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Велика кільцева дорога, будівництво - фото Знай.ua
Велика кільцева дорога, будівництво - фото Знай.ua

"Кабінет Міністрів України постановляє забезпечити Державному агентству автомобільних доріг — узгодження передачі бюджетних призначень, передбаченої пунктом 1 цієї постанови, з Комітетом Верховної Ради України з питань бюджету", - йдеться в постанові.

Постанова Кабміну, скріншот: kmu.gov.ua
Постанова Кабміну, скріншот: kmu.gov.ua

Нагадаємо, Укрзалізниця змінить графік поїздів і додасть нові вагони: список напрямків

Як повідомляв "Знай.ua", українців обурили умови дитячої інфекціонки: обдерті унітази, смердючі ганчірки і раковини з "совка"

Знай.ua писав, Володимир Зеленський проінспектував новенькі потяги і назвав головну біду Укрзалізниці: тим же грішать і в Раді