На офіційній сторінці мобільного додатку державних послуг, розробленого Міністерством цифрової трансформації України, частенько з'являються різні новини, стосовно майбутнього цього сервісу.

За цією інформацією на просторах соціальної мережі Instagram стежать понад 100 тисяч осіб. І зараз з'явилися дані про те, що вже зовсім скоро можна буде провести реєстрацію місця прописки за допомогою програми "Дія".

Смартфон, скріншот: YouTube
Смартфон, скріншот: YouTube

"Зовсім скоро реєстрація місця проживання в Дії стане буденністю для українців. А поки розповідаємо, що зміниться і як буде відбуватися отримання "прописки" вже в найближчому майбутньому Дивіться відеоролик і діліться ним з друзями📹 Цифровізація - справа кожного з нас💪", - йдеться в публікації.

У відео говориться, що раніше цей процес зачіпав три державні установи, близько 30 днів очікування, безліч довідок, паперові документи, черги і стрес.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Реєстрація прописки, кадр з відео
Реєстрація прописки, кадр з відео

Але зараз знадобиться лише один робочий день, комп'ютер (або смартфон) і підтвердження в додатку.

"А якщо у власника немає ні смартфона і відповідно Дії?", "А в чергу на земельну ділянку коли можна буде стати в електронному вигляді?", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Парламент затвердив виплату "тисячі Зеленського": як записатися в чергу і отримати гроші за кордоном

Як повідомляв "Знай.ua", створення Міністерства цифрової трансформації пішло на благо всім українцям, - Олег Постернак

Знай.ua писав, українців попередили про нововведення в "Дії", кому варто приготуватися - "Ваші документи в..."