Кілька місяців тому в родині 30-річної одеситки Катерини сталося горе. Її чоловіка, який працював автослюсарем і водієм придавила вантажівка.

Про це Катерина розповіла на youtube-каналі "TUT.BY".

Катерина зізнається, що у них була дуже щаслива сім'я на яку можна рівнятися. Її чоловік багато працював, щоб дружина і діти ні в чому собі не відмовляли.

14 липня 2021 року їх життя поділилося на до, і після. Чоловік, як завжди, відправився на роботу, але там сталася НП.

Катерина продала все, щоб врятувати чоловіка, скріншот з відео
Катерина продала все, щоб врятувати чоловіка, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Вони лагодили якісь автомобілі. Водій сказав, що у нього не піднімається і не опускається кабіна, і Ігор заліз, щоб подивитися, що там і як. І в цей момент попросив водія взяти якийсь ключ. Водій відходить, і чує, що клацнуло. Тобто кабіна його придавила. Виходить, що придавило шию і плечі, а голова залишилася зовні. Вага кабіни тонна", - розповіла вона.

У такому положенні чоловік перебував хвилин 20, поки його не вивільнили. Після цього Ігоря відразу ж доставили в лікарню. Лікарі давали 99%, що він залишиться "овочем".

За цей час трапилася гіпоксія, його мозок практично помер. Після була кома, реанімація, зупинка дихання Ігор вижив, але був, фактично, у вегетативному стані. Лікарі практично не давали шансів, що він повернеться до повноцінного життя.

Чоловікові потрібна була дорога реабілітація, яку вони повинні були проходити в Броварах. З того моменту Катя почала боротися за чоловіка, шукала гроші всюди.

Катерина продала все, щоб врятувати чоловіка, скріншот з відео
Катерина продала все, щоб врятувати чоловіка, скріншот з відео

"Ми розуміли, що суми будуть великі, тобто почали збирати, вигрібати все, що є. Ми починаємо ставити на продаж свою машину, тобто починається тотальний розпродаж всього. Всі родичі починають скидатися, що це все оплатити. Ми оплачуємо клініку і перевозимо його в Бровари", — розповіла Катерина.

У Броварах в клініці у чоловіка знайшли ще ряд захворювань. Катерина згадує, що на перший місяць реабілітації у сім'ї пішло півмільйона. За другий місяць у клініці вони заплатили вже 330 тисяч гривень. Після цього грошей у сім'ї закінчилися, і Катерина прийняла рішення закласти будинок.

"Мене підкосило. Я розумію, що начебто вже все, у нас вже нічого немає, а треба продовжувати. Здаватися не можна. Був страх залишитися з дітьми на вулиці. На третій місяць, коли ми зрозуміли, що грошей немає, родичі вже всі скинулися, ми звернулися до благодійного фонду. Спочатку нам відмовили, але я не здавалася", — розповіла вона.

Катерина продала все, щоб врятувати чоловіка, скріншот з відео
Катерина продала все, щоб врятувати чоловіка, скріншот з відео

За чотири місяці в клініці вони домоглися значних результатів. Тепер чоловік може розмовляти по телефону і навіть ходити. Зараз чоловік продовжує перебувати в клініці на реабілітації, і лікарі дають хороші прогнози.

"Ще попереду півтора року реабілітації. Нехай не й цій клініці, але зупинятися не можна. Моє життя перетворилося на боротьбу за рідну людину. Я не здамся, чого б мені це не коштувало", - зазначила Катерина.

Нагадаємо, що одурманені карантинами українці побилися в черзі в лікарні: не гірше Мортал Комбат

Раніше Знай писав, рве від запахів: 11-річний хлопчик не може їсти, тому що вода і їжа на смак, як фекалії. Після зараження Covid-19 вся їжа і напої стали хлопцеві не до смаку

Також Знай повідомляв, українцю з коронавірусом відмовили в госпіталізації: "вмирайте вдома, місць немає"