Учитель, який став зіркою OnlyFans, Емі Куппс розповіла, що заробляє статки на сайті для дорослих завдяки колишнім колегам і батькам студентів, які платять за її сексуальні знімки.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Емі Куппс з Північної Кароліни була змушена кинути роботу в школі, коли її яскрава кар'єра пішла під укіс. Але вона сміялася останньою.

32-річна дівчина, яка раніше викладала історію 13-14-річним, тепер загрібає цілий статок на сайті підписки для дорослих.

Еми Куппс
Еми Куппс

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Вона заробляє близько 18000 фунтів стерлінгів на місяць, продаючи сексуальні фотографії, і частина цих грошей надходить від її колишніх партнерів.

Емі, яка має тисячі підписників на сторінці @amy.kupps93 в Instagram, розповіла, що за останні місяці вона отримала понад 7000 фунтів стерлінгів від батька колишнього студента.

Еми Куппс
Еми Куппс

Емі сказала: "Після того, як я звільнилася з викладацької роботи, я була дуже засмучена, тому що всі, хто там працював, здавалося, відвернулися від мене. Я ніколи не очікувала, що знову почую це від кого-небудь з моїх колишніх колег, і мені було так ніяково, що вони дізнаються про це з пліток. Я була дуже здивована, коли через кілька тижнів один з них зайшов до мене. Я була ще більш шокована, коли мені сказали, що підписалися на мене на OnlyFans. Це змусило мене відчувати, що я дійсно ціную. Мені сподобалося, що вони підписалися і витратили купу грошей, тому що думали, що мені довелося піти неправильно".

Еми Куппс
Еми Куппс

Емі додала: "Один з них навіть сказав мені, що його дружина захоплена цим, і вони будуть разом дивитися мій контент. Це вразило мене".

Зірка OnlyFans могла б все ще працювати викладачем, якби її колишній не розкрив її сексуальні побічні дії.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Кім Кардашьян показала свого нового чоловіка.

Нагадаємо, що у мережі показали найгарячішу бабусю, яка спародіювала Брітні Спірс.