Джина Стюарт розстібала комбінезон у стилі Брітні Спірс і навіть влаштувала стриптиз своїм шанувальникам. 51-річна бабуся мало що залишила уяві в короткому ролику в Instagram.

Відповідну публікацію розмістили на порталі "Daily Star"

Самопроголошена найгарячіша бабуся в світі потрясла шанувальників, перетворившись на поп-ікону Брітні Спірс.

Джина Стюарт, яка прославилася 51-річною сексуальною бабусею, хизувалася своєю бомбою в своєму останньому відео в Instagram.

Натхненна хітом Брітні 2000 року "Oops I did it again", модель одягає яскраво-червоний комбінезон і демонструє перед камерою своє декольте.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Джина Стюарт
Джина Стюарт

Джина посміхається і показує шанувальникам невеликий стриптиз, стягуючи блискавку до живота.

Її шанувальники прокоментували поцілунками і вогняними смайликами, одним з яких було: "Боже милостивий!"

"Мила Джина! Ти така гаряча", - додала друга.

Джина з Квінсленда на північному сході Австралії раніше поділилася своїм секретом створення шкіри без зморшок, коли опублікувала пікантну фотографію, на якій вона тримає гарбуз в якості підказки.

Джина Стюарт
Джина Стюарт

Вона сказала: "Гарбуз багатий антиоксидантами, такими як вітаміни А, С, Е, бета-каротин і ЗЕА-ксантин, які можуть допомогти запобігти віковим захворюванням макули. Гарбуз також є багатим джерелом вітамінів групи B, таких як фолати, ніацин, тіамін і пантотенова кислота, а також мінералів, таких як кальцій, калій і фосфор. Це відмінна їжа для схуднення і зниження рівня холестерину. Було доведено, що висока кількість фітонутрієнтів в гарбузі допомагає запобігти ризику раку, особливо раку порожнини рота, легенів і товстої кишки".

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Вікторія Бекхем показала свою чарівну маленьку дочку.

Нагадаємо, що Вікторія Бекхем показала, як святкувала 22 річницю весілля.