У соціальній мережі розмістили дуже цікавий пост, в якій повідомилися про те, що один з легендарний американських кінопродюсерів ображав Сальму Хайєк на зйомках фільму "Фріда".

Відповідний пост розмістили в акаунті "peopletalk" в Instagram.

Сальма Хайєк, фото з відкритих джерел
Сальма Хайєк, фото з відкритих джерел

Сальма Хайек вже дуже багато років перебуває на вершині популярності. Вона завжди виділялася своєю унікальною зовнішністю, якою захоплює весь світ. Не дивлячись на свій 55-річний вік, вона залишається у відмінній формі, а її соковита фігура викликає заздрість у молодих дівчат.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

"Сальма Хайек розповіла про образи, які вона отримувала від Харві Вайнштейна на зйомках фільму "Фріда". Подробиці - за посиланням в описі #сальмахайек #харвівайнштейн", - підписаний знімок за участю знаменитої актриси.

Сальма Хайек
Сальма Хайек

Українці, які побачили цей пост, не стримали своїх емоцій і вирішили написати свої думки під фотографією Сальми Хайєк.

Сальма Хайек, фото: Instagram
Сальма Хайек, фото: Instagram

"Може бути це і нетактовність була, але ось що дивно: всі голлівудські актриси при Харві зіграли в кращих фільмах свої найкращі ролі, а зараз і похвалитися нічим", "коли мене в дитинстві/ юності ображали в зовнішності або по одязі... Я завжди дивувалася але все ж люди різні... Особисто я себе вважала красивою... Приблизно до 21 року...", - написали своїм думки юзери сойсеті.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі повідомили, на які жертви пішла Сальма Хайек заради ролі в новому фільмі.

Нагадаємо, що Сальма Хайєк захопила публіку своїми соковитими формами.