У соціальній мережі оприлюднили унікальний відеоролик, в якому можна побачити дуже цікаві кадри, які присвячені легендарній актрисі і моделі Памеле Андерсон. По особистому житті знаменитості вирішили зняти серіал і показати її пристрасне кохання з Томмі Лі.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «peopletalk» в Instagram.

Памела Андерсон, Фото Instagram
Памела Андерсон, Фото Instagram

Всім відома легендарна американська актриса і фотомодель канадського походження. Вона досягла неймовірної слави завдяки своїй унікальній зовнішності. Мільйони чоловіків по всьому світу бажали таку ефектну жінку, а багато представниць "слабкої" статі заздрили такій унікальній зовнішності, як у Пем.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Перший трейлер серіалу Hulu "Пем і Томмі" про скандальну історію кохання найзнаменитішої пари 90-х Памели Андерсон і Томмі Лі. Не перестаємо захоплюватися роботою гримерів, які перетворили Лілі Джеймс і Себастіана стена в справжніх рок-зірок", - підписаний відеоролик в соціальній мережі.

весілля Памели Андерсон, джерело: Daily Mail
весілля Памели Андерсон, джерело: Daily Mail

На відеоролику можна побачити дуже цікаві кадри, в яких помітний кримінал. А головна актриса просто захоплює своєю красою.

Користувачі соціальної мережі не пройшли повз відео і залишили чимало відгуків.

"Тут Лілі зовсім не Наташа Ростова", "класна була пара! Чекаємо фільм)))", - пишуть відгуки юзери соцмережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", неповторна Памела Андерсон засмутила своїх шанувальників.

Нагадаємо, що Памела Андерсон поділилася одкровеннями про шостий шлюб.