Один зі стрімінгових сервісів презентував перший трейлер серіалу з обмеженою кількістю епізодів "Пем і Томмі", в якому Лілі Джеймс і Себастіан Стен грають знамениту пару - зірку Playboy Памелу Андерсон та її чоловіка, музиканта Томмі Лі.

Про це стало відомо завдяки публікації відео в мережі YouTube.

весілля Памели Андерсон, джерело: Daily Mail
весілля Памели Андерсон, джерело: Daily Mail

Проєкт, замовлений до виробництва в грудні поточного року, розповідає про стосунки тодішньої зірки серіалу "Рятувальники Малібу" Андерсон і барабанщика гурту Motley Crue Лі, які одружилися менш ніж через тиждень після їх знайомства в 1995 році.

Памела Андерсон, фото Instagram
Памела Андерсон, фото Instagram

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Секс-відео, яке вони зробили під час свого медового місяця, було вкрадено з їхнього будинку і поширене в Інтернеті. Андерсон і Лі подали до суду на дистриб'ютора, Internet Entertainment Group, і врешті-решт досягли угоди, відповідно до якої стрічка стала загальнодоступною.

Ні Андерсон, ні Лі не беруть участь у восьмисерійної драмедії, сценарій до якої був написаний Робертом Д.Сігелом у співавторстві з Д. В. Де Вінсентісом. В акторському складі телепроєкту, який зняв Крейг Гіллеспі, також задіяні Сет Роген, Нік Офферман, Ендрю Дайс клей і Тейлор Шиллінг.

Прем'єра серіалу відбудеться на Hulu 2 лютого 2022 року. Сама Памела Андерсон вже встигла назвати кіно-сагу "дешевою підробкою".

Раніше повідомляли, Леся Нікітюк начепила дивний ліфчик для "гострих" грудей: Памела Андерсон не здогадалася.

Як повідомляв Знай.uа, 180-кілограмовий манекенник підкорив світ жіночими формами: груди як у Памели Андерсон.

Знай.uа писав, Слава Камінська приміряла образ Памели Андресон і взялася за те, що давно хотіла: "Чому жінки...".