Стало відомо про те, що в Україні випав перший сніг. У мережі жителі почали ділитися знімками цього зимового дива, яке завжди приносить за собою святкову атмосферу.

Сталося це відразу в чотирьох областях країни, а саме: в Чернігівській, Сумській, Київській та Полтавській. Падали опади і на Закарпатті, але, так як вони були мокрими, то швидко розтанули.

Перший сніг, фото: Facebook
Перший сніг, фото: Facebook

По всьому інтернету користувачі почали ділитися фотографіями першого снігу в своєму місті.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Коли випаде повноцінний сніг із заметами по всій країні - поки що невідомо, так як на вихідних знову потеплішає до +10 градусів, але при цьому все буде супроводжуватися опадами у вигляді дощу. Після цього українців знову чекає похолодання, за яким слідує потепління.

Перший сніг, фото: Facebook
Перший сніг, фото: Facebook

Найімовірніше, нормальний сніг прийде в Україну з початком календарної зими, тобто на початку грудня.

Перший сніг, фото: Facebook
Перший сніг, фото: Facebook

Деякі ЗМІ пишуть, що в Сумській області сніг йшов з 20:00, і був досить сильний. На знімках, які з'явилися в мережі видно, що опади покрили весь крій дороги.

Перший сніг, фото: Facebook
Перший сніг, фото: Facebook

Синоптик Наталка Діденко на сторінці в Facebook увечері в четвер повідомила, що перший сніг зафіксували в південній частині Київської області.

Одне ясно точно - пора готувати санки і ковзани, так як зима вже зовсім поруч. Також, не варто забувати про теплий одяг, щоб не захворіти.

Нагадаємо, що Укргідрометцентр показав результати перших заморозків, таке не часто побачиш

Раніше повідомлялося, що вїзді буде, як в Карпатах: в Україну прийдуть лютневі морози в листопаді і випаде мокрий сніг

Також, морози до -15 і сильний вітер: синоптик Діденко спрогнозувала різке похолодання до кінця тижня