З'явилася інформація, що Остапу Стахіву, який виступає лідером активакцинаторів, суд призначив 60 днів утримання під вартою.

Однак було дозволено і внесення застави у розмірі 998 тисяч 800 гривень Галицьким судом Львова. Якщо ці гроші все ж знайдуться, Остапу все одно заборонили виїжджати за межі Львова.

Антивакцинатори, кадр з відео
Антивакцинатори, кадр з відео

Хоча ще нещодавно районний суд не зміг обрати йому запобіжний захід. Тому засідання і було перенесено на четвер. Йому інкримінували захоплення влади.

"Запобіжний захід не обрали, оскільки Стахів не з'явився в засідання, а запобіжний захід обов'язково розглядається за участю особи. Оскільки Стахів не затриманий, він повинен був сам прийти за повісткою. Він не з'явився, тому була дорадча кімната, і було прийнято рішення про затримання. З сьогоднішнього дня правоохоронці мають право на затримання і привід", - заявляла помічник судді Олега Юрківа Діана Кузьма.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

засідання по справі Остапа Стахіва
засідання по справі Остапа Стахіва

"Зробіть йому примусове щеплення", "Нормальне рішення", - пишуть деякі користувачі в Інтернеті.

Більше 10 днів тому, 6 листопада, СБУ провела обшуки у Остапа Стахіва. Таким чином, за даними спецслужби, була заблокована деструктивна діяльність актиукраїнської мережі.

Нагадаємо, Стахів і його проросійські поплічники давно повинні понести відповідальність: Заява Нацкорпуса

Як повідомляв "Знай.ua", щеплення щороку і третя доза "бонусом": глава Pfizer розповів, як людство зможе покінчити з пандемією

Знай.ua писав, звідки в Україні взялися антивакцинатори: психологи пояснили, чому люди не вірять у вірус