Старшина Галина Шевчук почала працювали у госпіталі ще у 1999 році. Спочатку вона була медсестрою в кардіологічному відділенні, а пізніше - служила в 66 військовому госпіталі. З 2007 року почала працювати у військово-медичному клінічному центрі Західного регіону.

У 2014 році працівникам цього центру довелося працювали не на 100%, а на всі двісті. Після нападів гібридних військ Росії почалися перші втрати. Тому військові шпиталі були переповнені — постійно надходили поранені і травмовані воїни, про це повідомляє "Аrmyinform."

Галина Шевчук, скріншот із відео
Галина Шевчук, скріншот із відео

Головне навантаження тоді, звичайно ж, лягло на реанімаційні відділення в якому і працювала старшина Галина Шевчук.

"Тоді для мене це був шок. Молоді хлопці та офіцери… Поранені… ніби в мирний час… Це було незвично і трагічно для всіх нас. Хлопці насправді були дуже важкі. В реанімацію, як то кажуть хворі не приходять, їх туди привозять.І поранення були важні, й ампутовані", — пригадує Галина Степанівна

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Жінка переконана, що в медицину потрібно йти лише якщо маєш покликання. Навіть якщо є мінімальні сумніви, краще відкласти цю ідею.

Галина Шевчук, скріншот із відео
Галина Шевчук, скріншот із відео

"Йти в медицину, це треба мати покликання. Якщо ти вагаєшся, то краще не йти. Медик має нести добро, це основне. Бо професіоналізму можна навчити, але якщо лікар не має добра в душі і не любить своєї професії, то в медицині такій людині просто немає місця", - підсумувала вона.

Зараз Галина Шевчук відповідальний виконавець збору та обробки інформації. Вона чудово організувала діловодство, а також надзвичайно компетентна в тонкощах укладання різноманітних паперів і документів, без яких просто неможливе наше сучасне військове життя.

Нагадаємо, путінські окупанти просто з ранку підстрелили воїна-санітара на Донбасі: відвезли до лікарні у важкому стані

Раніше Знай писав, історія бійця Сергія з передової на Донбасі, яка викличе мороз по шкірі: "Ми ніколи не допустимо..."

Також Знай повідомляв, донецькі бойовики відкрили вогонь по мирному селищу, під завалами опинилися люди: захисникам України довелося потужно відповісти