Чоловік був засуджений до двох років позбавлення волі умовно після того, як нібито кинувся на траєкторію рухомого поїзда, щоб отримати мільйони компенсацій за його різними страховими полісами.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Daily Star»

Суд визначив, що чоловік навмисно відрубав собі ноги, щоб вимагати страхову виплату (£ 2,4 мільйона).

Підсудний, втратив обидві ноги під час шокуючого інциденту в 2014 році. Його ім'я не повідомляється, так як в місті жорсткі заходи конфіденційності.

Обидві його ноги були ампутовані нижче коліна, він використовував протези і з тих пір залишався прикутим до інвалідного візка.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

9 листопада Центральний районний суд Пешта постановив, що 54-річний житель угорського села Ньїрчасзарі нібито заліз на рейки з наміром відрубати обидві ноги, щоб він міг подати великий страховий позов.

Суд
Суд

Розгляд обвинуваченого почався після того, як влада була проінформована про те, що відповідач уклав 14 полісів страхування життя з високим ступенем ризику на рік, що передує інциденту.

Чоловік стверджував, що взяв поліси після того, як отримав фінансову консультацію, в якій говорилося, що дохід по страхових полісах краще, ніж по ощадних рахунках.

Його дружина подала заяву про страхування відразу після інциденту, але вони відмовилися платити на тій підставі, що підозрювали, що він завдав собі травму.

За повідомленнями, чоловік наполягає на своїй невинності і стверджує, що наступив на осколок скла, в результаті чого він втратив рівновагу і впав перед поїздом, який тільки що відправлявся зі станції.

Поїзд
Поїзд

Проте розслідування, що тривало сім років, показало, що він повинен отримати два роки позбавлення волі умовно і наказ покрити судові витрати.

Підсудний сказав: "Я вважаю це рішення дуже дивним, природно, це не те, чого я очікував, я розчарований. Мені потрібно довести це до кінця, тому що це неправильно, і суд повинен думати так само".

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі повідомили, що в Укзалізниця отримає нові вагони.