Водій вантажівка - Джон Бернс помер від удушення рису, який завдав йому травми грудей в доках Гарстона в Ліверпулі.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Компанія була оштрафована майже на 2 мільйони фунтів стерлінгів після визнання відповідальності за смерть людини, яку на смерть розчавили 30 тоннами коричневого рису.

Джон Бернс, співробітник Hooper Transport, помер після того, як вага рису задушила його/

Associated British Ports Holdings Ltd визнала себе винною у скоєнні кількох порушень здоров'я і безпеки і була оштрафована на 1,8 мільйона фунтів стерлінгів (65 мільйонів гривень) в результаті нещасного випадку зі смертельними наслідками.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У заяві Управління з охорони праці та техніки безпеки (HSE) говориться, що громадянин Бернс разом з трьома іншими водіями транспортував рис з контейнеровоза на склад в доках.

Коли автомобіль Бернса не виїхав з сараю, був проведений обшук, повідомляє Liverpool Echo.

Рис
Рис

Його автомобіль був знайдений висунутим на повну висоту, і вантаж був опущений. Однак згодом водій був виявлений під 30 тоннами рису.

У HSE заявили, що Бернс отримав «серйозні травми ноги, травми грудей і механічну асфіксію».

У ході розслідування, проведеного HSE, з'ясувалося, що Associated British Ports Holdings Ltd не виконала свої обов'язки з проведення відповідної і достатньої оцінки ризиків або вжиття відповідних заходів контролю.

Було також встановлено, що вони не змогли «належним чином контролювати процес».

Associated British Ports Holdings Ltd з Aldwych House, Aldwych, London, визнала себе винною в порушенні статті 3 (1) Закону 1974 року Про здоров'я і безпеку на робочому місці і т. д.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", закохана пара отруїлася через не благословення батьків.