Пару на ім'я Мукаддас і Аднан знайшли 7 листопада після того, як вони проковтнули отруту, коли їх сім'ї домовилися, щоб наречена вийшла заміж за іншого чоловіка в Пакистані.

Відповідну публікацію розмістили на сторінці «Daily Star»

Інцидент стався під час святкування весілля Мукаддаса, незадовго до прибуття нареченого і його сім'ї.

Як повідомляється, в неділю, 7 листопада, "Ромео і Джульєтта" з країни були знайдені в критичному стані після того, як вони проковтнули токсичну речовину і були доставлені в лікарню, де, на жаль, були оголошені мертвими після прибуття.

За даними поліції, Мукаддас і Аднан були закохані і сподівалися одружитися один з одним, але батьки Мукаддаса відхилили шлюб і підібрали для неї іншого нареченого.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У подібному випадку 2016 року молода пара покінчила з собою, проковтнувши отруту, в місті Саргодха після того, як їх союз був відкинутий їхніми батьками.

Пара
Пара

Потім в 2017 році в місті Гуджранвала молода не одружена пара стрибнула під рухомий поїзд.

За словами психіатра з Ісламабаду Абдула Вахаба Юсафзая, вигадані історії, такі як "Ромео і Джульєтта", і аналогічні пакистанські народні казки, такі як "Хір Ранджа", в поєднанні з сенсаційним і спрощеним висвітленням суїциду в ЗМІ можуть підвищити вразливість молодих вразливих людей.

Він сказав: "Шлюби повинні вимагати емоційної сумісності, а це дуже фундаментальна річ, і це право кожного. Пара повинна в першу чергу подобатися один одному. Ви помітите, що шлюб у нашому суспільстві сам по собі є фактором ризику поганого психічного здоров'я. Приписувати самогубство просто любовним інтрижкам і казкам - це непряме чарівність».

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі розповіли несамовиту історію про самогубця.