Для кого збільшать соціальні норми субсидії, коли мінімальна пенсія досягне 4 тисяч гривень, пояснила Марина Лазебна, Міністр соціальної політики України, в інтерв’ю виданню «Факти».

Зокрема, з приводу субсидій вона повідомила, що для всіх регіонів, які перебувають у «червоній» зоні карантину, будуть нараховуватися субсидії за збільшеними на 50% соціальними нормативами споживання на окремі комунальні послуги: опалення, електроенергію, підігрів води, газ для приготування їжі.

Субсидії, скріншот: YouTube
Субсидії, скріншот: YouTube

Також вона повідомила, що субсидії на опалення нарахують за жовтень як за весь місяць, хоча тепло дали в будинках лише з 15 жовтня.

Тим областям, які увійшли в «червону» зону наприкінці жовтня, перерахують субсидію у листопаді.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Щодо пенсій Лазебна зазначила, що до кінця цього року буде проведено ще два етапи підвищення для окремих категорій пенсіонерів. Це стосується мінімальних пенсій, надбавок та підвищень у зв’язку зі зростанням прожиткового мінімуму та граничних пенсійних виплат для громадян, старших за 65 років, і зі стажем у 30/35 років.

Пенсыонер, скриншот youtube Перший Кабельний
Пенсыонер, скриншот youtube Перший Кабельний

Таким чином, до кінця 2021 року розмір середньої пенсії перевищуватиме 4 тисячі гривень.

Нагадаємо, що дівчину "відфутболили" з роботи через українську мову, однак за неї "помстилися".

Раніше повідомляли, що агрессивна матуся накинулася на вчительку через скаргу на її сина 6-класника

Також портал Знай.ua писав,млинці у файлі для паперів і дешеві макарони: дітей у школі нагодували канцерогенами і залякали батьків