Синоптик Наталка Діденко порадувала прогнозом погоди в Україні на найближчий час. Чого очікувати найближчим часом, і чи правда, що зима вже на порозі.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Facebook, активним користувачем якої вона є, і періодично радує українців зміною синоптичної ситуації.

Насамперед синоптик повідомила про те, що до нас йде мокрий сніг, і це абсолютно нормально в цю пору року, для українського клімату.

Цей мокрий сніг прийде вже в четвер, 18 листопада, і найімовірніше тільки в північних областях, і звичайно ж в Карпатах.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Також, в цей день наблизиться атмосферний фронт із Заходу, і принесе він опади у вигляді дощу і мокрого снігу. Сходу, центральної частини, А також півдня країни поки що пощастило, і ніяких опадів у них не передбачається. Температура повітря буде досить низькою - -3-11 градусів, і між цим, минулої ночі, і навіть у Київській області температура повітря на вулиці була нижче 11 градусів.

Погода в Україні 18 листопада, фото: Facebook
Погода в Україні 18 листопада, фото: Facebook

У столиці ж вдень очікується + 2 + 8 градусів тепла, значно збільшиться вологість, пройде дощ, а на півночі області пройде мокрий сніг. Температура вночі може показати 5 градусів морозу.

"19-20 листопада погода в Україні буде переважно некомфортною, такою, як ми і представляємо листопад-опади і холодний поривчастий вітер. Очікується переважно дощ, бо трохи потеплішає, лише на Крайній Півночі та в Карпатах-місцями з мокрим снігом. Іноді навіть так звана погана погода може бути метеовалерянкой - звичним нормальним професійним походом в глибоку осінь. Не хвилюйтеся, листопад просто робить свою роботу) " - йдеться в повідомленні.

Погода в Україні 18 листопада, фото: Facebook
Погода в Україні 18 листопада, фото: Facebook

Нагадаємо, що дощі, морози та мокрий сніг: який прогноз на листопад залишив українцям народний синоптик Леонід Горбань

Раніше повідомляли, що погода 15 Листопада перетворить українців на крижинки під "мінус": тільки біля моря можна погрітися

Також, морози до -15 і сильний вітер: синоптик Діденко спрогнозувала різке похолодання до кінця тижня