Виплату анонсованої президентом 1 тисячі гривень для повністю вакцинованих проти Covid-19 профінансують платники податків.

Денис Шмигаль, фото: Facebook
Денис Шмигаль, фото: Facebook

Про це заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.
Так, стало відомо, що тисячу гривень, яку президент Володимир Злеленський пообіцяв всім українцям за дві дози вакцини від коронавірусу, профінансують самі ж українці, які платять податки.

Денис Шмигаль, фото: Facebook
Денис Шмигаль, фото: Facebook


"Це буде фонд підтримки підприємництва, постраждалого від ковіду. Тобто це буде загальний фонд бюджету. Так, це наші з вами кошти", - зазначив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Варто зазначити, що напередодні президент Володимир Зеленський заявив, що кожен вакцинований українець отримає по тисячі гривень. 1000 гривень буде виплачена тим, хто отримає дві дози вакцинації, починаючи з 19 грудня.

Володимир Зеленський, president.gov.ua
Володимир Зеленський, president.gov.ua

Ці гроші надійдуть вам на депозитний рахунок, їх не можна буде зняти. Цю тисячу гривень можна витратити тільки на певний перелік послуг, які потребують підтримки. Це може бути похід в спортзал, квиток на поїзд або літак по Україні або похід в кінотеатр і в театр тощо.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще