Жінка стала мамою і втратила приголомшливі 44 кг після того, як відмовилася від звички до фастфуду, яка обходилася їй до 1400 доларів на місяць. Замість цього вона дотримується дієти, повідомляє видання 7news.

24-річна британка Ліллі Монро завжди боролася із зайвою вагою і часто їла гамбургери на сніданок, а також фаст-фуд на обід і вечерю.

Через цю звичку вона досягла 133 кг незадовго до народження дочки Міли, і лікар попередив маму, що вона може не побачити, як виросте її дитина.

Фото: 7news
Фото: 7news

"Мій терапевт сказав мені, що я не побачу, як моя дочка виросте, тому я знала, що мені потрібно скоріше щось зробити»,-сказала Ліллі.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Дівчина приєдналася до програми дієти Slimming World, і не робила ніяких вправ.

Фото: 7news
Фото: 7news

"Мені це дійсно дуже сподобалося. Я все ще могла їсти дуже великі порції. Я просто змінила кількість різних продуктів, тому їла більше правильних продуктів і менше інших і готувала з нуля. Спочатку я думала про це як про дієту, але насправді це зміна способу життя, і тому воно працює", - зізнається вона.

Слідуючи плану, Ліллі схудла на 44 кг за рік, і тепер важить 76 кг. вона більше не витрачає 270-360 доларів на тиждень на фастфуд, її рахунки за їжу зменшилися вдвічі, і вона може підніматися по сходах, не захихавшись.

Раніше на обід і вечерю, принаймні, п'ять днів на тиждень у неї були б такі ласощі, як жирна піца або великий бургер з картоплею фрі.

Фото: 7news
Фото: 7news

На сніданок у неї був би сирний бургер, бекон або велика плитка шоколаду, але, за її словами, зараз вона не виносить смажену їжу.

«Я буквально втратила у вазі цілу людину. Фастфуд викликає сильне звикання, і він всюди: обіцяє Вам легке життя», - сказала Ліллі.

Фото: 7news
Фото: 7news

Ліллі важила 133 кг незадовго до того, як маленька Міла, якій зараз два роки, народилася в лютому 2019 року, і 120 кг незабаром після цього.

За її словами, їй було так незручно через свою вагу, що вона не ходила в магазини, не гуляла з друзями і не їла поза домом.

Вона пішла до свого терапевта і отримала ліки від депресії і занепокоєння, коли милі було три місяці, в травні 2019 року.

Фото: 7news
Фото: 7news

Жінка-лікар сказала мамі, що її вага піддає її ризику діабету, серцевої недостатності та інших ризиків для здоров'я, і вона може не побачити, як виросте її дитина.

Молода мама боялася втратити маленьку Мілу, коли її помістили в реанімацію новонароджених з підозрою на сепсис всього через кілька годин після народження.

«Я йшла додому від терапевта і плакала, а потім вирішила внести зміни», - згадує дівчина. Їй вдалося змінити своє життя на краще.

Раніше повідомляли, Олександра Кучеренко розповіла про фобію, яку не зрозуміє Дмитро Комаров: "досі мені мстять".

Як повідомляв Знай.uа, "Або жити, або себе гробити": юна красуня заради кар'єри моделі схудла настільки, що почала "просвічуватися".

Знай.uа писав, плід любові Джонні Деппа і Ванесси Параді вже дозрів-22-річна Лілі-Роуз помітили в одних трусиках: "сама особлива зйомка...".