Фотографії з місця події показали точне місце, де стався злочин, а також велику купу гілок і листя, на яких тіло було знайдено на землі.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Daily Star»

Чоловік, який звернувся за допомогою до знахаря, щоб врятувати свій проблемний шлюб, був жорстоко убитий під час окультного ритуалу.

33-річний Антон Шабанов звернувся за допомогою до знахаря після того, як його 29-річна дружина Любов розлучилася з ним менш ніж через рік після їхнього весілля.

Звернувшись до 32-річного Миколи Іванова, який, здавалося б, пообіцяв зберегти шлюб, він взяв участь в ритуалі поховання речей, що належать йому і його тепер уже розлученої дружини.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Іванов, який тепер відомий як засуджений шахрай, сказав йому поховати їх за межами міста, де вони жили.

Однак, вириваючи яму, щоб закопати в неї предмети, «знахар» почав знущатися над Шабановим і образив відчужену дружину.

Антон і дружина
Антон і дружина

Бійка була забезпечена, і Іванов використовував принесену сокиру, щоб кілька разів вдарити хворого любов'ю Шабанова по голові і шиї.

Прикривши тіло найближчими гілками і листям з лісової підстилки, він зник з місця події, але пізніше був затриманий поліцією.

Фотографії з місця події показали точне місце, де стався злочин, а також велику купу гілок і листя, на яких тіло було знайдено на землі.

Він зізнався у вбивстві і був засуджений на дев'ять з половиною років, йому також було наказано виплатити мільйон гривень в якості відшкодування збитку.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали найнебезпечнішу секту з Китаю, в якій мільйони людей.