На офіційній сторінці Патрульної поліції Волинської області в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про те, що в Луцьку був затриманий хлопець, який придбав підроблені права за 4 тисячі гривень і поскаржився правоохоронцям про те, що вони не відображаються в "Дія".

Українець заявив про шахрайство, бо не виявив посвідчення. Після дзвінка на лінію 102 він повідомив, що замовив категорію A в Інтернеті за передоплатою в тисячу гривень.

Поліція, facebook.com/patrolpolice.gov.ua
Поліція, facebook.com/patrolpolice.gov.ua

"Потім "документ" він забрав у відділенні пошти, і оплатив ще 3000 гривень. Також його здивував той факт, що "документ" відсутній в додатку "Дія". Інспектори прибули на місце події та виявили у 19-річного заявника водійське посвідчення з ознаками підробки документа. Для встановлення всіх обставин події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції", - йдеться в повідомленні.

Спрощений спосіб отримання прав, фото Прес служба каналу 2+2
Спрощений спосіб отримання водійських посвідчень, фото Прес служба каналу 2+2

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Як тобі таке? Ілон Маск", "З такою освітою діти скоро читати розучаться, не те що мислити логічно!", "І найголовніше, його реально посадити зможуть, а ось тих придурків, які збивали людей - х*р там", - пишуть користувачі в Інтернеті.

Нагадаємо, пускають в салон без сертифіката і працюють нелегально: українським маршрутникам пообіцяли тотальні перевірки

Як повідомляв "Знай.ua", у водійських правах українців додадуть нову позначку-важливі дві цифри

Знай.ua писав, 80-річний пенсіонер закрив шахрайку в туалеті: "Забризкала в очі сльозогінний газ і вдарила пляшкою по голові"