Користувач Instagram, відомий як Ремі, має сотні татуювань по всьому тілу, оскільки його часто хвалять 170 000 підписників в соціальних мережах за незвичайне перетворення.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Шанувальник екстремальних модифікацій тіла з сотнями татуювань вразив фанатів, коли поділився своїм спогадом про себе.

Instagram, відомий як Ремі, має 170 000 підписників у соціальній мережі.

З роками він прогресує, так як він часто радує шанувальників своєю трансформацією.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Ремі
Ремі

Тепер, якщо вам цікаво, як він виглядає без татуювань на обличчі, канадець поділився старою фотографією.

Ремі написав у своєму Instagram постинг своїм підписникам минулого тижня: "Минуло 10 років з тих пір, як я зробив свої перші татуювання на обличчі. Згідно з тим, що "вони говорять", я повинен бути невдахою без перспектив і майбутнього прямо зараз. Але замість цього я батько, чоловік і майже десять років володію власним будинком. При цьому я ніколи не жертвую своїм бажанням апелювати до цієї токсичної ідеї «суспільства». Я дійсно сподіваюсь, що я не розчарую когось, хто все ще вірить у такі ненависні старі стигми. Виявляється, бути щасливим і робити те, що ти хочеш, все-таки виходить, хто знав?"

Ремі
Ремі

На фото зліва Ремі без татуювань на обличчі виглядає до невпізнання, а на фото праворуч зображений усміхнений канадець, гордо демонструє свої чорнило і лисий вигляд.

З тих пір, як він опублікував його минулого тижня, завантаження зібрало понад 6300 лайків і сотні коментарів.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали бабусю в татуюваннях.

Нагадаємо, що дівчина набила тату з ім'ям свого хлопця, а той її кинув.