Німецька бабуся і модель Керстін Трістан зайшла на свою сторінку в Instagram, щоб поділитися тим, як вона виглядала, перш ніж витратити 25000 фунтів стерлінгів на нанесення тату на все своє тіло - людям сподобалися фотографії трансформації.

Відповідну публікацію розмістили на порталі "Daily Star"

Бабуся, яка витратила 25000 фунтів стерлінгів на татуювання всього свого тіла, показала, як вона виглядала до того, як покрила тіло чорнилом.

Німецька модель Керстін Трістан зайшла на свою сторінку в Instagram, щоб поділитися фотографіями до і після зі своїми 186000 підписниками.

Бабуся Керстін
Бабуся Керстін

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

І вони були приголомшені її трансформацією.

Захоплення татуюваннями Керстін почалося п'ять років тому, коли вона вирішила нанести яскравий малюнок на руку. З тих пір вона покрила все своє тіло татуюваннями з квітковими мотивами і метеликами.

Однак вона не завжди так виглядала.

Бабуся Керстін
Бабуся Керстін

На фотографії до 2014 року Керстін була повністю без чорнила, коли вона розгойдувала гламурні світлі локони і бездоганний макіяж.

Вона розгойдувала простий наряд з сорочки з малюнком і легінсів з чорними черевиками, коли вона робила селфі в дзеркалі.

Керстін порівняла це з фотографією, на якій вона тепер покрита татуюваннями, коли вона носить чорний бюстгальтер і шкіряні стрінги.

Бабуся впевнено позувала в нижній білизні, також у неї були важкі накладні вії і бордові губи.

Бабуся Керстін
Бабуся Керстін

Її волосся також змінилося - зірка соціальних мереж тепер розгойдує кучеряві сиві локони з чубчиком.

Підписавши повідомлення, вона написала: "Боже мій. Це було з 2014 року, коли у мене ще не було татуювань".

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі повідомили, що в українські супермаркети завезли отруєний сир.