У Росії, в Новосибірську, пенсіонери влаштували бої без правил заради прострочених продуктів з супермаркету. Ролик з бійкою розійшовся в соцмережах.

Як видно з опублікованих кадрів, люди пенсійного віку влаштували бій за прострочення з новосибірського супермаркету. Мабуть, не від самого хорошого життя.

Пенсіонери, фото: Unian
Пенсіонери, фото: Unian

Деякі з учасників заворушки навіть принесли з собою табуретки, щоб було зручніше ритися в Баку. Значить, вони не в перший раз промишляють таким способом видобутку їжі.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Те, як люди похилого віку поводяться, викликає жах – вони матюкаються, штовхаються і виривають прострочені продукти харчування з рук один у одного. Однак не тільки пенсіонери були помічені в тисняві – там є і молоді люди, і люди без певного місця проживання.

Бомж, фото Shine Gonzalvez
Бомж, фото Shine Gonzalvez

Бійка почалася через те, що викинутих продуктів на всіх бажаючих не вистачило, і це розсердило учасників «сміттєвих розкопок».

Нагадаємо, новий "колумбайн" в Росії: Стрілець заблокувався в університеті, є загиблі і поранені

Як повідомляв " Знай.Іа", в Києві невідомі відкрили стрілянину, поранено двох копів: оголошено спецоперацію "Грім"

Знай.ІА писав, харків'янин замовив поштою арсенал у пенсіонера з Києва -" Не знав, що Друга світова скінчилася"