У мережі розмістили унікальну інформацію, в якій говориться про те, що учені виявили новий матеріал, він може утворюватися тільки при високій температурі і сильному тиску. Такого раніше ніхто ніколи не бачив.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Стало відомо, що вчені виявили новий, невідомий людству матеріал, який знаходився в алмазі.

Варто відзначити, що вчені просто були в ступорі, коли виявили невідомий мінерал. Цей алмаз знайшли глибоко під поверхнею Землі.

Потрібно повідомити, що новий мінерал був названий в четь відомого Геофізика Хо-Квана Мао-давемаоіт.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Є один дуже поширений вид матеріалу волластоніт, він знаходитися по всій нашій планеті. Цей матеріал має кристалічну структуру, яку можна добути тільки при високих температурах. Найчастіше такі алмази добувають між зовнішнім ядром і поверхнею Землі.

Алмаз
Алмаз

Що стосується давемаоіта, то він ніколи раніше не зустрічався людям. Він був знайдений в мантії Землі, що говорить про те, що давемаоїт – важливий геохімічний мінерал.

Дуже важливим залишається той фактор, що вчення не змогли знайти ніяких важливих і прямих доказів, що він існує, так як він розпадається на інші мінерали, коли знижується тиск. Це відбувається через те, що цей мінерал піднімають на поверхню землі для вивчення. Але, то не змінює того, що людство зіткнулося з невідомим мінералом.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі повідомили, що за один тиждень померло 5 вчителів з одного університету.

Нагадаємо, що у мережі показали неймовірного мутанта свиню-теляти.