Американка Челсі Браун виявила на блошиному ринку в Нью-Йорку серію недоставлених любовних листів, написаних солдатом для своєї коханої понад півстоліття тому, і вирішила знайти, кому вони були адресовані.

Про це пише портал новин metro.co.uk. З'ясувалося, що відправник, Боббі, був солдатом і відправляв любовні послання дівчині, яку називав Кукі. Це все, що було відомо.

"Я побачила їх на блошиному ринку і відразу зрозуміла, що це щось особливе", - розповіла Челсі про момент, коли виявила свою знахідку.

Листи, instagram.com/citychicdecor
Листи, instagram.com/citychicdecor

Челсі не змогла відстежити адресу та прізвище, але твердо вирішила знайти власницю послань. Оскільки листи були написані 60 років тому, жінка могла бути ще жива і мала отримати цей дорогоцінний привіт із минулого.

Провівши практично детективне розслідування, Челсі знайшла Кукі на сайті, присвяченому генеалогії. Так стало відомо, що власниця листів досі жива. Челсі зв'язалася з її двоюрідним братом і надіслала листи йому. Брат розповів, що Кукі на той час була стюардесою, а чоловік, який їй писав, служив у армії.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Челсі розповіла, що завжди бере любовні листи, якщо на них є ім'я або адреса, але ці послання отримують близькі родичі та члени сім'ї. На цей раз жінці вперше вдалося повернути щось безпосередньому адресату, який ще живий.

Chelsey Brown, instagram.com/citychicdecor
Chelsey Brown, instagram.com/citychicdecor

Кукі була зворушена і зраділа знахідці Челсі, листи ніколи не були відправлені, тобто жінка прочитала їх уперше тільки зараз. Брат сказав, що вона згадала людину, яка їй писала, і плакала під час читання.

Повертати фамільні цінності та пам'ятні сувеніри – своєрідне хобі Челсі, вона як героїня фільму «Амелі», посилає втрачені речі з минулого їхнім власникам, з бажанням подарувати їм кілька зворушливих і радісних хвилин, з тією лише різницею, що листи з історії цієї американки абсолютно справжні.

Знай.ua нагадує: Їздять на роботу з людьми: розумні голуби навчилися користуватися підземним транспортом

Як раніше повідомляв Знай.ua: У Книгу рекордів Гіннеса потрапив малюк, який народився на 21 тижні вагітності: важив всього 420 грамів

Також Знай.ua писав:Прокляття чи зла доля? За тиждень пішли з життя п'ятеро викладачів одного університету