В Азербайджані, у головному навчальному закладі країни – Бакинському державному університеті – помер п'ятий викладач за тиждень. Як повідомляє портал новин oxu.az, померла Шоля Ширалієва - головний педагог кафедри англійської мови. Вона викладала у виші на філологічному факультеті з 1968 року. Жінці було 76 років.

До цього протягом тижня померли ще четверо літніх викладачів вишу.

11 листопада місцеві ЗМІ повідомляли, що на 83 році життя померла Тамілла Гурбанова, доцент кафедри англійської мови, яка викладала у БДУ з 1962 року.

Днем раніше з'явилася інформація про те, що помер Магеррам Магеррамов, професор кафедри органічної хімії хімфаку БДУ у віці 84 років. Він був випускником цього вишу та викладав із 60-х років.

Бакинський державний університет, скріншот youtube CBC TV Azerbaijan
Бакинський державний університет, скріншот youtube CBC TV Azerbaijan

9 листопада на сайті університету з'явилося перше трагічне повідомлення на цю тему, в ньому йшлося про кончину двох викладачів – професора та доцента. Помер Нізамі Халілов, який розпочав педагогічну діяльність у БДУ у 1973 році, а з 2015 року був професором кафедри азербайджанської усної народної літератури, йому було 72 роки. Також пішов із життя доцент кафедри бібліотечних ресурсів та інформаційно-пошукових систем Ашур Алієв, він помер на 75 році життя, також був випускником БДУ та викладав у виші з 1978 року на бібліотечно-інформаційному факультеті.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Зазначимо, що ні ЗМІ, ні сам університет не повідомляють про причини смерті викладачів і ніяк не пояснюють цього дивного збігу.

Знай.ua нагадує: Молодий вчитель вразив правдою про свою зарплату, виживає на копійки: "З дипломом і досвідом"

Як раніше повідомляв Знай.ua: Михайлу Поплавському набридли першокурсниці: вимагає щось новеньке

Також Знай.ua писав: "Вони дійсно тут": світові вчені приголомшили своєю заявою про інопланетян