Виконавчий директор Союзу споживачів України Максим Несміянов вирішив зняти викриття на популярний Київський супермаркет. Там він поговорив про прострочену каву, цукерки без дати, а також про гнилі фрукти.

Новий ролик був опублікований на його YouTube каналі, і він активно використовує цю платформи для того, щоб говорити людям правду.

Цього разу Максим Несміянов показав, що відбувається всередині супермаркету Fozzy, що розміщений у Києві за адресою Заболотного, 37.

Максим Несміянов, фото: скріншот з відео
Максим Несміянов, фото: скріншот з відео

Як тільки він зайшов в магазин, відразу ж знайшов перший прострочений товар-кава. Вже місяць пройшов, як його повинні були списати, але, чому то він продовжував лежати на прилавку. І там такого цілий ящик.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Далі був відділ з цукерками, де не на всіх коробках була дата виготовлення, а це порушення норми, і терміново потрібно це виправити, щоб покупці знали, що вони беруть в магазинах. Так і на більшості солодощів, деякі з яких прострочені.

При цьому на уцінених товарах скрізь все в нормі з датою, і це радує.

На прилавку з овочами і фруктами виявлені гнилі банани. Вони повністю чорні. І хоч вони лежать на прилавку з другим сортом, такого стану вони бути не повинно.

Полуниця і зовсім вже покрилася цвіллю, а продають її по 90 гривень за 250 грам. При цьому, їй всього 5 днів було на момент зйомки, і все через неправильні умови зберігання.

Максим Несміянов, фото: скріншот з відео
Максим Несміянов, фото: скріншот з відео

Памела повністю гнила, і спеціально обтягнута плівкою, щоб мало хто з клієнтів помітив.

Нагадаємо, що українців ледь не нагодували салатом зі склом

Раніше повідомлялося, що украінець купив йогурт, який по дорозі на касу подорожчав на 15 гривень

Також, схеми обману українців у супермаркетах: як не потрапити на гачок і не купити втридорога зіпсований продукт