Для того, щоб придбати автомобіль на вторинному ринку, необхідно врахувати важливі деталі та передбачити хитрощі продавця та покупця.

Лонжерони та пороги – це перше, на що ви повинні звернути свою пильну увагу. Сліди корозії та іржі – явна ознака того, що від покупки слід відмовитись. Кузов необхідно перевірити на наявність дефектів, вм'ятин і частих місць ударів при ДТП, особливо варто звернути увагу на переходи в кольорі, тому що під фарбою може ховатися не металева конструкція, а звичайна шпаклівка.

Якщо у вас немає питань щодо кузова, можете переходити до тест-драйву. Під час поїздки необхідно звернути увагу на сторонній шум, тріск, скрипи та стуки, обов'язково перевірити гальмівну систему та системи безпеки.

Автомобіль, скриншот youtube AVTO_SPEAKER
Автомобіль, скриншот youtube AVTO_SPEAKER

Якщо є можливість, то краще звернутися до сервісного центру для діагностики вузлів агрегату автомобіля та перевірки розвалу та сходження коліс.

Не варто поспішати з покупкою і піддаватися на умовляння продавця, якому терміново потрібні гроші, навіть якщо він запросив ціну нижчу за ринкову. Низька вартість має насторожити потенційного покупця, тому що вона часто обумовлена ​​проблемністю авто, виставленого на продаж.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Слід розуміти, що придбання автомобіля на вторинному ринку несе свої загрози як для покупця, так і для продавця, тому з якого боку ви не опинилися б, підійдіть до купівлі або продажу з усією відповідальністю і приділіть увагу деталям.

Знай.ua нагадує: Українець знайшов унікальний ВАЗ-2101 1972 року: в заводському стані та ідеально збережений

Як раніше повідомляв Знай.ua: "Перший в Україні": у Києві засікли найшвидший Bentley в історії

Також Знай.ua писав: Незайманий у 30: унікальний ЗАЗ із заводськими пломбами знайдено в Україні