Чергові труднощі зі здоров’ям завадили королеві Єлизаветі ІІ з’явитися на публіці, у неділю 14 листопада вона мала б бути присутня на жалобній службі в Лондоні. Про це повідомив Букінгемський палац.

Але на траурній церемонії Remembrance Sunday service, яка присвячувалася Дню поминання загиблих військових вона не з’явилася, бо зранку пошкодила спину і не зможе проводити багато часу на ногах.

«Королева, пошкодивши спину, прийняла рішення, що не зможе бути присутньою на сьогоднішній службі пам'яті в Кенотафі. Її Величність розчарована тим, що пропустить церемонію», - йдеться у заяві королівського палацу.

Кейт Міддлтон та герцогиня Коруольська Камілла,instagram.com/theroyalfamily
Кейт Міддлтон та герцогиня Коруольська Камілла,instagram.com/theroyalfamily

Замість королеви в церемонії взяли участь герцогині Кембриджська та Корнуольська. Кейт Міддлтон та Камілла перебували на балконі в капелюшках та в чорному вбранні, як цього вимагає протокол, а їхні чоловіки Чарльз і Вільям поклали вінки до меморіалу.

Вільям , instagram.com/theroyalfamily
Вільям , instagram.com/theroyalfamily

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У четвер, 1 листопада, Букінгемський палац запевняв, що монарша особа мала «твердий намір» бути присутньою на траурній церемонії, адже до цього вона слідкувала порадам лікарів, і декілька тижнів відмовлялася від участі у заходах.

Знай.ua нагадує: Він знав з ким одружився: принцу Гаррі заборонили одягати парадну форму на військовий корабель

Як раніше повідомляв Знай.ua: "Вівсянка, cер!": 5 страв, якими Єлизавета ІІ ніколи не пригостить на королівському прийомі

Також Знай.ua писав: Ніхто не забутий - ніщо не забуте: принц Гаррі привів Меган Маркл без ліфчика вітати ветеранів