Бути королевою Англії - задача не з легких, а бути кухарем у королівській їдальні - та ще робота, адже щоденний раціон підлягає регламенту, і всі страви повинні обговорюватися.
Над кожною кулінарною забаганкою королівської особи працює велика кількість найкращих кухарів, але існують блюда, які подавати на стіл небажано.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНаприклад молюски, їх ніхто не побачить на прийомі у королеви, адже монархиня їх просто не їсть. Шеф-кухар королівської їдальні каже, що це може викликати отруєння, а часу на хворобу просто немає. Однак Єлизавета не нехтує скуштувати копчену рибу – лосося або тріску.
Що стосується м’яса, то воно має бути з високою ступінню прожарки: rare або medium. Стейки з кров’ю не входять у королівське меню, адже це може викликати здуття, неприємні відчуття та навіть призвести до публічного конфузу.
Звана вечеря чи важливий візит не повинні "пахнути" часником, тому у королівському палаці не подадуть французький суп з цибулі або блюда із часником.
Натомість королева полюбляє гарнір у вигляді овочів, не важливо чи у вареному, чи у запеченому вигляді, заміняючи ними крохмалевмісні картоплю, макарони і рис. Хлібу, до речі, вона теж намагається уникати.
Однак, сендвіч із тунцем та огірком і все між двома скибочками хліба – слабкість королеви, але перед тим, як його їй подати, дбайливий шеф-кухар обов’язково зріже усі корочки, адже Єлизавета їх не виносить.
Знай.ua нагадує: Королева Британії Єлизавета II потрапила до лікарні: прем’єр Борис Джонсон виступив з терміновою заявою
Як раніше повідомляв Знай.ua: Принц Вільям та Кейт Міддлтон зробили заяву під час своєї відпустки: "Радість знайшла нас"
Також Знай.ua писав: В мережі показали унікальні кадри з весілля принцеси Діани: принц Чарльз не стримався та заплакав