Фото: if.npu.gov.ua
Фото: if.npu.gov.ua

Чоловік "замінував" ТЕС, бо не впустили на екскурсію

Житель Хмельницької області серйозно образився на співробітників ТЕС, які не пустили його на екскурсію після того, як він прочекав 3 години. У результаті чоловік замерз і вирішив помститися, повідомивши до поліції про мінування. За словами правоохоронців, це не перший прецедент в його біографії.

Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich
Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich

Злата Огнєвіч доторкнулася до великого "знаряддя", залишивши всіх на "Холостячку"

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У п'ятницю, 12 листопада 2021 року, відбулася прем'єра дев'ятого випуску другого сезону романтичного шоу "Холостячка" на телеканалі СТБ. Дівчина вирішила залишити всіх чоловіків на проекті - Дмитро Шевченко, Андрій Задворний, Максим Тарапата і Андрій Хветкевич продовжать боротьбу в наступну п'ятницю.

Опалення, скріншот: YouTube
Опалення, скріншот: YouTube

Українці залишилися без тепла: слуги народу пояснили, хто і чому може мерзнути взимку

Киянам пояснили чому в деяких будинках досі немає опалення, незважаючи на те, що опалювальний сезон почався вже давно. Так, заступник голови КМДА Петро Пантелєєв розповів, що в Києві вже повністю розгорнули роботу централізованої системи теплопостачання. Однак на сьогоднішній день в столиці залишаються окремі житлові будинки, де не підключено тепло.

Потяг, скриншот youtube  wl/trains
Потяг, скриншот youtube wl/trains

Український потяг загубив 2 вагони на шляху з Варшави до Києва

Залізничний рухомий склад, який мав містити три вагони, прибув у складі лише одного, адже у понеділок 8 листопада, по прибуттю до Варшави було виявлено проблеми з тиском в гальмівній системі.

Лоліта Мілявська, скріншот: Youtube
Лоліта Мілявська, скріншот: Youtube

Лоліта Мілявська згадала, як на кордоні її зупинили, як трансвестита: "Яйця є, але я жінка"

Лоліта Мілявська побувала на шоу і розповіла, як вимовляли її прізвище на китайському кордоні і ще забавну історію, пов'язану з цим. Лоліта стала учасницею одного з шоу на Youtube під назвою "Сінг сонг шоу". Її суперницею виступила Аня Покров.